Alla våra idrottare som får hjälp av Gayane utvecklas på rekordtid och vi är otroligt nöjda med vårat samarbete...

"Elite Training Sweden är ett företag som arbetar med att testa och träna idrottare på elitnivå. När vi vill ha hjälp med att förbättra våra idrottares matvanor för att antingen få mer energi, öka prestation eller gå ned i vikt så är Gayane Nutrition det bästa valet för oss. Det som övertygar oss att hon är bäst inom Nutrition är att hon har studerat Nutrition på djup nivå samt att hon är en person som får saker gjort! Alla våra idrottare som får hjälp av Gayane utvecklas på rekordtid och vi är otroligt nöjda med vårat samarbete. Alla tränare på Elite Training Sweden har djupgående kunskap inom träning men när vi behöver en expert inom nutrition så kan vi lita på att Gayane kommer leverera med hög kvalité, vilket hon har gjort över förväntan!"

Elite Training Sweden

Gayane är en oerhört seriös och kunnig nutritionist och dietist som verkligen bryr sig om och vill att hennes klienter ska lyckas och nå sina mål...

"Gayane är en oerhört seriös och kunnig nutritionist och dietist som verkligen bryr sig om och vill att hennes klienter ska lyckas och nå sina mål. Genom en stor noggrannhet och ständig nyfikenhet har hon hjälpt mig att förstå och öppnat mitt sinne för den kost som passar just mig om mina mål. Efter att ha tagit hjälp av Gayane kan jag inte tänka mig ett bättre sätt att få den hjälp man behöver inom kost. Genom henne får jag hjälp att nå dit jag vill och hon är en stor tillgång i min elitsatsning."

Tim Friberg, elithockeyspelare

Gayane hjälpte mig med det lilla extra genom hennes nutriton specialitet och hennes kreativa sätt att hitta individuella lösningar baserad på evidensbaserad information...

"För att kunna tävla i athletic fitness betydde det att jag behövde ha flera saker på plats, inte bara se ut som ett visst sätt men att också kunna prestera fysiskt i de olika grenarna som krävdes både styrka och kondition. Gayane hjälpte mig med det lilla extra genom hennes nutriton specialitet och hennes kreativa sätt att hitta individuella lösningar baserad på evidensbaserad information. Det kommer verkligen från alla hennes år inom studier och erfarenheter."

Ara Sarkisian, Athletic fitness 2013 SM mästare, 2013 VM brons

Detta resulterade inte bara viktnedgång på 14 kg men också mer energi...

“Jag har lärt mig mycket av att få hjälp av Gayane. Det har inte handlat om en diet, men istället hur jag ska skapa en hälsosam livsstil. Hon har gett mig verktygen och kunskapen för att kunna göra smartare matval, när jag ska äta, hur mycket och vilken tid på dygnet för att optimera mina resultat. Vi identifierade mina matvanor och hittade en strategi för att kunna göra bättre val i olika situationer. Detta resulterade inte bara viktnedgång på 14 kg men också mer energi."

Jim Kaarnavou

Nu 5 månader senare, 12 kg lättare med storlek 40-42 i garderoben och redo att springa Midnattsloppet i augusti kan jag bara säga TACK GAYANE!...

"Det är aldrig för sent att ändra sin livsstil...De senaste 6-7 åren har min vikt gått stadigt uppåt mycket pga stress, dåliga och oregelbundna matvanor, för lite sömn och avsaknad av motion. Flera gånger om dagen tänkte jag på mig själv som tjock och ful och klädstorleken i garderoben klev upp till 46 eller XXL. Till slut tröttnade min son på min klagan om hur tjock jag var, ont i rygg och knän och satte mig i kontakt med Gayane. Nu 5 månader senare, 12 kg lättare med storlek 40-42 i garderoben och redo att springa Midnattsloppet i augusti kan jag bara säga TACK GAYANE! Gayane har fått mig att inse hur viktigt det är med planering, äta rätt saker och framförallt regelbundet, gett mig tips och råd att hantera situationer som restaurangbesök, semestrar, alkoholintag, lunch på jobbet och att det inte handlar om quick-fix eller banta utan att det handlar om att ändra livsstil. Inget är egentligen nytt för mig, skillnaden är Gayane!"

Pia Almgren

Mitt blodsocker har förbättrats radikalt och min diabetes är under kontroll...

“Gayane är anledningen för min viktnedgång. Hennes vilja och passion att hjälpa har varit anledningen till att jag har kunnat ändra min livsstil. Mitt blodsocker har förbättrats radikalt och min diabetes är under kontroll.”

Carl-Erik Mårtensson

Efter hjälpen och hennes stöttning, gick jag ner drygt 19 kg på 6 månader...Plus, mitt blodsocker

nu är helt under kontroll...

“Jag träffade Gayane när hon var min tennistränare 2 år sedan. Hon gav förslag redan då att börja träna i gymmet och börja tänka mer på kosten för att ha bättre koll på min hälsa. Jag var överviktig och hade diabetes. I början var jag skeptiskt till detta för att jag hade aldrig tränat i ett gym i mitt liv och jag var inte intresserad av att gå på en diet. Men, jag ville förbättra min uthållighet för att bli en bättre tennisspelare och för att kontrollera mitt blodsocker. Så jag bestämde mig för att ge det en försök. Jag måste säga, det var det bästa som hände mig. Gayane visade mig övningar som jag kunde utföra och hon hjälpte min fru med matplaneringen. Efter hjälpen och hennes stöttning, gick jag ner drygt 19 kg på 6 månader. Sedan dess har jag fortsatt att träna i gymmet och att äta rätt och har lyckats att hålla min vikt stabil. Plus, mitt blodsocker nu är helt under kontroll. Gayane är verkligen en professionell när det gäller hennes yrke men det som gör henne mer speciell förutom hennes utbildningar är att hon verkligen bryr sig om sina klienter. Jag kan inte tacka henne tillräckligt för den stora skillnaden hon har gjort i mitt liv."

Richard Glenn

Balansen i att äta sunt har även fått små barn att växa starkare och vara mindre socker sugna...

"Att träffa Gayane och ta del av hennes kostrådgivning har fått mig att må piggare och fått en snyggare kropp med bara små ändringar i min dagliga kost. Balansen i att äta sunt har även fått små barn att växa starkare och vara mindre socker sugna."

Damaris Vasquez

 

Vilken bra påverkan rätt kost har på mig som hockeyspelare och människa, är jag helt säker på att jag

kommer kunna ta nästa steg inom hockey...

"Efter att få känna på lite under förra säsongen vilken bra påverkan rätt kost har på mig som hockeyspelare och människa, är jag helt säker på att jag kommer kunna ta nästa steg inom hockey om jag sköter kosten under hela säsongen."

Christian Blomqvist, elithockeyspelare

Gayane har hjälpt mig att förstå hur min mage fungerar och hur jag ska tänka och planera för att må så bra som möjligt. Ovärderligt!...

”Gayane är en underbar person att jobba tillsammans med, alltid tillgänglig, oerhört engagerad och kunnig. Gayane har hjälpt mig att förstå hur min mage fungerar och hur jag ska tänka och planera för att må så bra som möjligt. Ovärderligt!” 

Anna-Lena Holmström

Hon är en stor inspirationskälla med mycket kunskap och lång erfarenhet av både träning och nutrition/kost...

"Beslutet att anlita Gayane som PT är bland det bästa jag gjort och jag kunde inte ha fått en bättre PT. Hon är en stor inspirationskälla med mycket kunskap och lång erfarenhet av både träning och nutrition/kost. Tack Gayane för att du alltid får mig att prestera mitt bästa, motiverat och inspirerat mig till ett hälsosamt liv."

Helen Seyom

Hon lärde mig hur jag skulle äta och träna. Jag har inte kollat tillbaka sedan dess. Jag har gått ner 36 kg och har varit viktstabil...

"Viktnedgång och att äta bra är inte lätt i början. När jag väl bestämde mig för att göra det, visste jag inte hur jag skulle göra. Jag gick till gymmet, tränade genom konditionsträning och styrketräning, hoppades på att jag skulle se resultat men det gjorde jag aldrig. Efter ett par månader ville jag ge upp men då träffade jag Gayane. Det ändrade allting. Hon lärde mig hur jag skulle äta och träna. Jag har inte kollat tillbaka sedan dess. Jag har gått ner 36 kg och har varit viktstabil. Om det inte var för henne, vet jag inte vart jag hade varit idag. Hon bryr sig om sina klienter. Tack så himla mycket!”

Johnny Skourtis

Med Gayanes kunskap och pepp har jag nu, fem månader senare, gått ner 28 kilo!...Lätt det bästa jag gjort! Jag rekommenderar Gayane Nutrition alla gånger i veckan! 10/10...

Jag fick hjälp av Gayane Nutrition i mars 2019. Med Gayanes kunskap och pepp har jag nu, fem månader senare, gått ner 28 kilo! Det var inte direkt knepigt heller, ut

an det som krävdes av mig var disciplin och förberedelser med maten varje dag. På det sättet gick det att vara konsekvent. Lätt det bästa jag gjort! Jag rekommenderar Gayane Nutrition alla gånger i veckan! 10/10."

Elisabeth De Verdier

"Gayane är en tjej som brinner för det hon gör inom nutrition och träning!

Seriös och drivande. Har haft väldigt mycket hjälp när det gäller träning och mat."

Jenny Hellsten

Jag gick ner drygt 7 kg och var tvungen att ändra mina klädstorlekar för att jag minskade främst vikt runt midjan men också hela kroppen...

"Jag tog tennislektioner från Gayane när hon bodde i Sacramento, Kalifornien. Hon frågade mig en dag hur min kost såg ut, jag svarade att jag främst fokuserade på kött, undvek grönsaker och tog kosttillskott. Gayane gav ett förslag med att börja äta tre grönsaker, ta bort mina kosttillskott och börja äta näringsrik mat. Första 3 veckorna var svårt men mina vänner började märka en skillnad på min kropp. Jag gick ner drygt 7 kg och var tvungen att ändra mina klädstorlekar för att jag minskade främst vikt runt midjan men också hela kroppen. Efter sex år följer jag fortfarande hennes råd. Hon sade i början "Det handlar om livsstilsförändringar, ingen diet". Hennes tips var utmärkt."

Rene Gutierrez